Disclaimer advocaatvoorechtscheiding.nl

versie 14 maart 2011

Wijzigen Disclaimer

Advocaatvoorechtscheiding.nl behoudt zich te allen tijde het recht voor om deze disclaimer te wijzigen. Blijf daarom deze pagina regelmatig bezoeken om op de hoogte te zijn van de laatste bekende disclaimer.

Copyright

Op alle pagina's, inhoud, teksten, plaatjes en structuur zit auteursrechtelijke bescherming. Dupliceren of gebruik van deze teksten is verboden zonder uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van ons. Neem contact met ons op via onze contact-pagina, indien u teksten wenst te gebruiken.

Aansprakelijkheid

Elke tekst is met grote zorgvuldigheid samengesteld door een advocaat of een in echtscheiding gespecialiseerd persoon. Indien u gaat handelen naar aanleiding van de informatie op deze website, doet u dit volledig op eigen risico. Advocaatvoorechtscheiding.nl accepteert geen aansprakelijkheid voor het direct of indirect gevolg van handelen op basis van de op deze site beschreven juridische teksten. Raadpleeg altijd een jurist of advocaat voor een persoonlijk juridisch advies!

(externe) Links

Op deze website komen links voor naar andere pagina's op deze website, maar ook naar andere websites. Advocaatvoorechtscheiding.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade veroorzaakt door deze links of het gebruik van de websites waar deze links naar verwijzen.

Weergave site

Deze website wordt geoptimaliseerd voor de vele verschillende weergaves van de site, veroorzaakt door verschillende browsers en systeem-instellingen. Het kan voorkomen dat de site niet volledig of foutief wordt weergegeven. Hiervoor zijn wij niet aansprakelijk te stellen.